Sajtóklub: A Monaco Étterem bemutatja új étlapját – Tóth Pál ételei, Sándor Zsolt organikus boraival

“Boraim elkészítésekor is természetességre törekszem, nem használok semmiféle adalékokat, nem emelek mustfokot és nem csökkentek savat. ” 

Új  étlap bemutató vacsora Sándor Zsolt boraival a Monacoban!

Ismét egy tökéletes estének lehetünk szemtanúi a Monaco-ban, és a szerencsések meg is ízlelhetik elsőként új ételeinket, valamint a Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok nedűitÚj kreatív chefünk, Tóth Pál megkomponálásában olyan finomságokat is kóstolhattok,amelyet biztosan nem fogtok elfelejteni jó sokáig! (asztalfoglalás itt)

5 FOGÁS, 5 BORRAL, EGY KIVÁLÓ BORÁSZ ÉS EGY RETTENTHETETLEN CHEF ÖSSZHANGJA – MEGLEPETÉS FOGÁSOKKAL!

Képtalálat a következőre: „date icon” 2018. November 8 . 19:00
location-alt-512Cegléd, Szolnoki út 5.

20180118toth pal sef kovirag etterem2

TÓTH PÁL, ÚJ KREATÍV CHEF

Vagányság és harmónia, hagyománytisztelet és szofisztikált minőség a legapróbb részletekig. Talán így jellemezhető leginkább Pali. Az innovatív, sokszor formabontó gasztronómia iránt fogékony séf közel egy éve vezeti a Káli-medence egyik éttermének konyháját, amelynek megtalálásához egy önmaga megtalálásán keresztüli út vezetett.

pali 063b

Zűrös esték a rendőrök által jó ismert alakjaként, a punk zene megszállottjaként a Cegléden töltött éveit a féktelen örömkeresés töltötte ki, a konvenciók elleni lázadás szinte életformává vált számára. Kevésen múlt, hogy az iskolából is kicsapják, és ha nem lett volna az a bizonyos mindent megváltoztató nap, akkor minden bizonnyal ma más ember lenne.

monacoetterem9

Az Onyx kivételével valamennyi Michelin csillagos étteremben megfordult, valamint vendégeskedett a Platán, a Borkonyha illetve a Mák bisztró konyháján egyaránt. A mindössze 24 éves Pál bejutott a Bocuse d’Or magyar selejtezőjébe. 


SÁNDOR ZSOLT BIO, A BÜKKI KÉZMŰVES BORÁSZ

“Sándor Zsolt vagyok, borász, borszakértő és lokálpatrióta. Az utóbbi végett választottam a Bükki borvidéket és nem a körülöttünk lévő ismerteket. Hiszek a borvidék újbóli feltámasztásában, mert régen -mint oly sok minden- ez is működött!”
“Számomra fontos a Természet és a környezetem egészsége, ezért elsősorban saját termelésű, vegyszermentes, azaz organikus szőlőből készítek bort.”

szs 0001 300

Boraim elkészítésekor is természetességre törekszem, nem használok semmiféle adalékokat, nem emelek mustfokot és nem csökkentek savat.  Pincém Miskolc szívében a történelmi Avas Kis-Avas részén található. Ott, ahol közel ezer pince emlékeztet minket arra, hogy egykoron itt komolyan gondolkodtak a bor kapcsán. Jelenleg ugyan csipkerózsika álmát alussza, de vannak bíztató jelek az újrakezdéshez. Pincészetem borai a pincearon.hu, a demijohn.hu, a borbolt.hu, a borterasz.hu, az abovowine.com oldalakon érhetőek el.


Dining-512 A menü

Fogadó falat:
Angustatár / Savanyított zöldségek
A fogáshoz kínált bor: Sándor Zsolt bora, leleplezés később 

Hideg előétel:
Kacsamáj / Birsalma / Ötfűszer
A fogáshoz kínált bor: Sándor Zsolt bora, leleplezés később 

1. Főétel:
Sertésszűz / Édesburgonya / Csicsóka / Barna vaj
A fogáshoz kínált bor: Sándor Zsolt bora, leleplezés később 

2. Főétel:
Vaddisznó / Szarvasgombás burgonyapüré / Fehérrépa / Rozmaringos körte
A fogáshoz kínált bor: Sándor Zsolt bora, leleplezés később 

Desszert:
Sütőtök / Csokoládé / Dió
A fogáshoz kínált bor: Sándor Zsolt bora, leleplezés később


2018.11.02.

home2-512facebook-logo_318-49940

20181003_223319_0001

20180424_192400_00018023449922399555937.png

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.